Home » Editorial » Currently Reading:

La ce se gandeste ea…

August 5, 2009 Editorial No Comments 433 Afisari

Când te uiţi in ochii unei tipe, te întrebi “Oare ce-o gandi ea cu adevărat?”. Esti absolut convins că vrei să afli? Bietul de tine… Din păcate, curiozitatea e întotdeauna mai puternică decît frica. Desi ar trebui să nu te las să comiti o astfel de greseală, o să îti fac pe plac si o să îti spun ce gandeste. Desigur că fiecare dintre femei are propria manieră de a calcula lucrurile, dar bag mana în foc că rationamentele mele sunt aproape identice cu ale oricarei femei. Dacă după lectura acestui text simti nevoia să apelezi la ajutor specializat, stai linistit. Nu esti singurul.

Ce are de gând de fapt…în seara când v-ati cunoscut…

Chiar esti interesant sau am inventat eu asta doar ca să mai scap de plictiseală …si să nu mănanc toată prăjitura din fata mea?

Of, si în caz că vreau să ies cu tine o să trebuiască să fiu drăgută cu iubita amicului tău ?(care pare cam stupidă).

Ah, în sfarsit te uiti la mine. Mda, bărbia e OK, la fel si ochii, gura… Ia stai, nu cumva părul ăla e oarecum gay?

Eh, gata, te uiti în altă parte. Oricum nu-mi plăceai. Mă plictisesc, mai vreau niste prăjitură.

Wow, tocmai mi-ai zîmbit. Dacă n-ai fi făcut asta, n-as mai fi vorbit cu tine si ai fi crezut că nu te plac. Cand eu de fapt te plac, doar că ar fi fost aiurea să fac eu primul pas. Asta e treaba ta.

Mă întreb dacă iubita amicului tău se va supăra dacă n-o vom invita la nunta noastră…

Ce are de gând de fapt…când ai venit să o iei prima oară in oraş

De ce nu ai ajuns încă?

Ce bine arată sanii mei. Dar ai face bine să nu te prind că te holbezi la ei, pentru că atunci voi crede că tu crezi despre mine că sînt dispusă să mă culc cu tine imediat.

Viata mea e foarte tare.

Sunt foarte drăgută. Ai întîrziat 5 minute. Arăt ca o cocotă. Unde naiba esti? Ai întîrziat 10 minute. O să fiu o mamă singură.

Oh, în sfarsit ai venit. Ce nebună sunt. Esti foarte drăgut. Îmi place sacoul – un pic sifonat, curat, dar nu exagerat de aranjat.

Dacă vrei să mă îndrăgostesc de tine, musai să faci ceva cu părul ăla.

Cînd dispar un pic să îmi iau haina, îmi dau jos si bikinii, ca să nu facă dungă pe sub fustă. Dar îi iau în posetă, dacă mă duci undeva unde se dansează sau bate vîntul foarte tare? Că doar n-ai fi în stare să mă duci într-un astfel de loc. Deja m-am enervat un pic.

Ce are de gând de fapt…la prima voastră intâlnire

E vina ta că pe drum am tinut acel monolog despre ciuperca la picior pe care o are cătelul bunicii. Dacă nu mă întrebi nimic în următoarele 5 secunde, clar nu ne potrivim. Bine, 10. Hai, 15.

Ah, bun, în sfarsit. Dacă îmi place jobul meu. Cam rigidă întrebarea, dar măcar ai făcut un efort. Si esti foarte norocos că ai scos totusi cateva cuvinte înainte să număr pană la 100.

Excelent restaurant ai ales – elegant, dar nu fitos.

Poftim? Chelnerita n-a operat rezervarea ta? Grozav. Acum o să tipi la ea si o să mi se ia complet cheful să te mai văd.

Ai spus doar “Nu-i nimic, putem bea ceva la bar pană rezolvati problema”. Sunt excitată de felul matur în care ai tratat situatia.

Stai un pic. Stiu. Ti-a picat cu tronc chelnerita. Era întuneric cand ne-am cunoscut. Mă tineai minte – mai înaltă, mai blondă, mai subtire? Ca si chelnerita asta, nu?

Mai tii minte cand spuneam că nu vreau să te uiti la sanii mei? Minteam. Acum vreau.

Nu te mai holba la lista aia de vinuri. N-auzi? Oricum nu-mi place de tine.

Trebuie să găsesc ceva incitant de spus, să văd cum îmi răspunzi.

Ce bine că nu am băut decat un singur pahar pînă acum, încă sunt suficient de lucidă cat să îmi dau seama că strategia “fără bikini” nu functionează prea bine. Mi-e frig.

Tocmai te-ai fîstîcit si ai spus că lista de vinuri e “apetisantă”. Mă uit la tine perplexă. Tu, rosu ca racul, ai spus “Sunt doar foarte nervos pentru că esti asa frumoasă”.

Acum pari foarte jenant că ai recunoscut cele de mai sus.
Stai linistit, ai spus exact ce trebuie. Suntem un cuplu excelent.

N-am nici o problemă că iubita stupidă a amicului tău vrea să vină la nunta noastră. Doar că nu va fi domnisoară de onoare. Se poate ocupa de buchetele de flori de pe mese sau ceva de genul ăsta.

Ce are de gând de fapt…la primul vostru sărut

Îmi pun picioarele goale pe canapea lîngă ale tale. Deci dacă nu te prinzi rapid ce înseamnă asta, te trec rapid la capitolul “fosti”. Îti fac sarcina chiar foarte usoară. Degetele mele îti ating talpa.

Te-ai uitat la fundul meu cînd am plecat spre bucătărie, ai decis că e prea rotund si acum cauti o scuză să iesi pe usă, nu?

Grozav… acum ce-ar trebui să fac?

Hei, mana ta e pe genunchiul meu. Mă tragi spre tine. Mi-e frică să nu cumva să îti miroasă respiratia a altceva decat a mentă.

E bine, nici prea repede, nici prea încet. Vreau să simt că îsi doresti să faci sex cu mine, dar n-o s-o iei la fugă dacă te refuz.

Nu pot să cred cum caut eu mereu perfectiunea. O să stric singură totul.

Mă întreb dacă mamele singure mai pot agăta bărbati.

Faptul că mi-am închis un pic gura ca să te oblig s-o iei mai încet. A mers. E de bine.

Ar trebui să mai am măcar un gand inteligent înainte să încetez să
mai gandesc.

Da, gîndul e să nu cumva să îmi dau jos lenjeria intimă. Ups, lenjeria mea intimă e în posetă. Deci nu ai voie să pui mîna acolo unde ar fi bikinii mei dacă i-as avea pe mine.

Ce are de gând de fapt…cand ati facut sex pentru prima dată

Să îmi pun picioarele în aer sau ar fi exagerat?

De ce fac sex cu tine? Păi… de ce nu?

Ha-ha, îmi aduc aminte vremurile cînd eram mai tînără si credeam că o să mă mărit virgină. Ce amuzant!

Mă bucur că nu am mîncat carbohidrati si dulciuri în ultimele 3 zile. Stomacul meu e atît de plat. Îmi place cum arată el cu tine deasupra.

Ce ciudat e că par să mă gandesc non-stop la căsătorie.

Oare de cate ori trebuie să mai fac sex cu tine înainte să îti pot sugera că e cazul să îti cumperi cearsafuri mai bune?

Mi-ar plăcea să semăn cu tine. Nu pari să te gîndesti la multe acum…

Ce are de gând de fapt…cand a spus da

Sunt atat de îndrăgostită. Sunt atat de fericită că nu voi fi mamă singură.
Sper că am făcut alegerea corectă.

Acum stiu de ce femeile primesc un mare inel cînd se logodesc. Ca să aibă la ce se uita cand nu au motive să zîmbească.

Concluzie[/center]

1. Femeile sunt foarte atente la anturajul în care intră alături de tine. Trebuie să te dai peste cap să îi demonstrezi că poti face astfel încat toată lumea din jurul tău să se simtă bine.

2.Străduieste-te să arăti bine. Femeia are nevoie de doar 90 de secunde pentru a-si forma o primă impresie.

3.Femeile sunt foarte sensibile cînd vine vorba despre propria înfătisare. Se tem să nu fie respinse.

4.E mereu cu ochii pe tine. Hainele tale sunt o reprezentare a caracterului tău. Va trage rapid concluzii despre cum îti gestionezi banii, dacă se poate baza pe tine si dacă esti bun în pat.

5.Femeile au un foarte dezvoltat simt dramatic, motiv pentru care tu trebuie să îti spui replicile rapid si inteligent.

6.Un alt compliment eficient: spune-i că e desteaptă. Femeile adoră asta. E nesigură pe calitătile ei, asa că o replică încurajatoare din partea ta e binevenită.

7.E bombardată mereu de imagini cu femei perfecte. Complimenteaz-o, laudă-i acele părti ale corpului pe care ea le consideră imperfecte.

8.Perfectionismul o face să se concentreze asupra propriilor defecte si să se teamă că va rămîne singură. Acest pesimism e mai frecvent la femei decat la bărbati.

9.Gandurile despre căsătorie ar putea fi pentru ea o scuză a faptului că face sex cu tine, desi nu e pregătită. După noaptea de dragoste, promite-i că o vei suna imediat. Tine-te de cuvant si se va linisti rapid.

10.După acest moment, asigur-o că o iubesti. Nu înceta să faci eforturi pentru ea doar pentru că i-ai făcut marea propunere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Comment on this Article:Comentarii recente:

  • cosmin: de unde cumpar ERECTA si cat costa?...
  • alin: ma tare asa vrea sa te am o zi cu tn sa te sarut cum stiu i...
  • tanta: e un criminal pacat de copilul lui mada ca la lasat pe cel m...
  • ionut boss: ce regina frate ai innebunit???drogata asta :)))))))))))))))...
  • yo: pe asta cine dreaqu a mai facut.o vedeta porno!!!!era vai de...

Vedete

“Irinel de Alcatel” la Sexy Club client fidel ! Aventurile lui Irinel Columbeanu dupa revolutie!

June 4, 2011

Se pare ca aventurile amoroase si erotice din anii tineretii  al urmaresc pe Irinel Columbeanu pana in zilele noastre. Imediat dupa revolutie Irinel a intrat in afaceri cu Alcatel de aici si porecla “Irinel de Alcatel” si cum banii nu erau o problema pe ce puteai sa ai cheltuiesti cel mai placut daca nu pe…femei […]

Luis Lazarus :”Nu vreau să ştiu cum s-a ars sau cu cine a fost. Am terminat-o definitiv!”

May 27, 2011

Se pare ca relatia dintre Luis Lazarus managerul Zeus Tv si Mihaela Moise s-a terminat definitiv.Motivul despartirii ar fi un miliardar bulgar aflat si el la Cannes,iahtul acestuia si faptul ca Mihaela Moise s-ar fi “ars” impreuna cu Ramona Gabor, Mădălina Radu şi Cristina Pană la bordul acestui iaht ! Justiţiarul” a văzut însă pozele […]

Fotbalistul Mihai Nesu grav accidentat risca sa ramana paralizat !

May 12, 2011

Accident teribil. Şi incredibil”, aşa au caracterizat oficialii clubului FC Utrecht tragedia prin care trece fotbalistul Mihai Neşu (28 de ani) a cărui stare de sănătate nu suferise ieri nicio modificare după operaţia de cinci ore de marţi. Cert este doar faptul că toată lumea se roagă ca Mihăiţă Neşu să nu rămână cu sechele […]

EXCLUSIV !

Cum putem recupera in totalitate taxa de poluare platita la inmatricularea autoturismelor second-hand

July 27, 2011

Raportat la realităţile sociale actuale (criza economică), în care cetăţeanul de rând devine din ce în ce mai preocupat de administrarea bugetului său personal, de asemenea având în vedere faptul că în momentul de faţă autoturismul s-a transformat dintr-un lux într-o necesitate pentru oricare persoană, ne-am gândit ca pentru început, în primul articol pe care […]

Robert Negoita se costuma in “lup” si in “scufita rosie” cand facea sex !

June 17, 2011

Trei fotomodele, martore în dosarul „prostituate de lux pentru politicieni”, fac declaraţii şocante despre milionarul Robert Negoiţă, dar şi despre alţi politicieni anchetaţi în această cauză. Una spune că deputatului îi plăcea să se costumeze în „lup” şi în „scufiţa roşie” când făcea sex. Altă martoră, fotomodelul Diana Ştefania Ilie, ce apare în stenogramele convorbirilor […]

GALERIE FOTO

Lady Kennya : “Fii sclav si lasa-te umilit daca vrei sa vezi ce ascund in chiloti !”

June 21, 2011

De ce  oare barbatii in toata firea,onorabili si cu afaceri de milioane de euro sau simpli amatori se lasa umiliti,torturati,legati,batuti si maltratati in cele mai cumplite moduri fara sa scoata un cuvant, pe fetele lor citindu-se doar satisfactie si fericire ? Oare de ce ? Pare un paradox dar acesti sclavi umiliti si torturati la […]

Echipa de aur XXX . Top zece actrite porno romance !

June 8, 2011

Ca si alte domenii si pornografia are o epoca de aur a ei. In Budapesta denumita candva capitala pornografiei se filmau acum 10-12 ani zilnic zeci de scene la care participau in principal modele de nationalitate maghiara. Anii au trecut,starletele,respectiv perioada echipei xxx de aur a Ungariei a trecut,azi baza de modele a filmelor xxx […]